Sisältöön »
Let's treenataan
 

kuvasatoa.png

Kevään tehokkain treeniohjelma nosti lajitteluintoa

Ei hikihumppaa, vaan jätejumppaa! 

Mikael ”Mikirotta” Sundberg ja Max ”Boheemi” Blomfelt sekä jätelaitosten Kierrätyskoutsit haastoivat keväiselle matkalle lajittelun mestariksi Rakasta joka murua -treeniohjelmassa. Tässä treenissä et tarvittu käsipainoja tai jumppamattoa. Osanottajat saivat palkinnokseen sujuvan lajitteluarjen, sekä onnekkaimmat arvontapalkintoja. Palkinnot menivät Lapinlahdelle, Seinäjoelle, Joensuuhun, Valkealaan, Järvenpäähän, Palokkaan, Heinolaan ja Kemiin. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Mitä osallistujat saivat?

Treeniohjelma vinkattiin, miten kotoa löytyy paikka lajittelulle, opetettiin lajittelemaan sekä annettiin tietoa lajittelun ja kierrätyksen ympäristövaikutuksista. Tarjolla oli haltuunotettavaksi arkea ja ympäristöä palveleva rutiini. Sellaisen hankkiminen ei vieläkään ole myöhäistä. Lisää vaikka joka viikko uusi jätelaji lajitteluvalikoimaasi. Tältä sivustolta saat lisää ohjeita.

Miten treeni onnistui keulakuvilta?

Sitoutuminen treenaamiseen voi tuntua vaativalta. Onneksi tässä treeniohjelmassa sitouduttiin oman halun mukaan! Mikirotta ja Boheemi kulkivat läpi ohjelman lajittelumahdollisuuksia, biojätettä ja ruokahävikkiä tutkiskellen. Kokemukset löytyvät videoilta:

https://www.tiktok.com/@sundbergmikael/video/7083510619844005125?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

https://www.tiktok.com/@maxblomfelt/video/7080875356168752390?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&lang=fi-FI

https://www.youtube.com/watch?v=kg7XgpshWpc&t=55s

https://www.youtube.com/watch?v=qE52gi5_HHA&t=60s

 
 

« Takaisin

 

Lajitteluohjeet

Etsi luettelosta kunta, jossa olet. Löydät sitä kautta alueelliset lajitteluohjeet.