Innehåll
Kevään tehokkain treeniohjelma
 

kivo-artikkelikuvat-teaser-492x492.jpg

Let’s träna – vårens mest intensiva träningsprogram är här!

Ingen svettjympa, utan sopmotion! Ta med kompisarna och träna sopsortering tillsammans.

Är du redo för en utmaning där du kan vinna fantastiska priser och göra sopsortering enklare än någonsin? Mikael Sundberg, Max Blomfelt och Återvinningscoachen utmanar dig med på en resa mot sopsorteringsmästerskapet med det nya träningsprogrammet Älska varje smula. Den här träningen kräver ingen yogamatta och inga hantlar.

Skriv in datumet i kalendern: träningsprogrammet börjar 21.3.2022.

Vad är det här för nå't?

Träningsprogrammet delas in i fyra veckor, och varje vecka har ett eget tema och egna utmaningar. På måndagar meddelar vi veckans utmaning, och på fredagar lottar vi ut våra prisvinnare. Under veckan får du information om sopsortering, och samtidigt får du kanske chans att knäcka några biomyter. Om det låter enkelt, är det för att det faktiskt är enkelt! Och du är inte ensam om träningen: Max och Mikael tränar med programmet under hela månaden. Vår kampanjsida bjuder på tips och instruktioner för hur du deltar i våra veckoutmaningar och hur programmet går vidare.

Så här deltar du

Du deltar genom att genomföra utmaningen som vi publicerar i början av varje vecka. Programmet innehåller totalt fyra veckoutmaningar. Anteckna din prestation på den här blanketten. Snabbt och enkelt! När du fyller i blanketten är du också med i veckans utlottning. Du kan vinna till och med om du gör bara en enda utmaning!

Varför delta?

Träningsprogrammet tipsar om var du kan hitta en plats för sopsortering därhemma. Vi bjuder också på sorteringsinfo: du får lära dig nytt om sortering och hur återvinning påverkar miljön. Målet är att sopsortering är en normal rutin för dig när träningsprogrammet slutar. Okej, vi medger att det kan behövas en morot för att uppnå riktiga resultat, så varje utmaning är samtidigt en möjlighet att vinna priser som vi lottar ut bland alla deltagare. Naturen vinner, och du kan vinna också själv!

Lite fobi för att binda dig?

Det kan kännas svårt att binda sig vid träningen. Till all lycka kan du förbinda dig till träningsprogrammet precis till den grad du vill! Även om träningsprogrammet består av fyra veckoutmaningar, kan du delta i alla utmaningar eller endast i en del av dem. Mikael och Max är med dig under hela träningsprogrammet, så du är inte ensam. Det känns lättare att träna när man gör det med en kompis. Hur du presterar spelar ingen roll, bara du är med och tränar!

Träningsprogrammet med Mikael och Max börjar 21.3.2022. Är du redo?

 

« Tillbaka

 

Sorterings-
anvisningar

Välj din kommun i förteckningen.På så sätt hittar du sorteringsanvisningarna för ditt område.